دیجیتال ساینج چه انواعی دارد

افت سیگنال در آنتن مرکزی

دیجیتال ساینج ها به سه دسته کلی نرم افزاری، ابری و سخت افزاری تقسیم می شوند :

- دیجیتال ساینج های نرم افزاری

دیجیتال ساینج های نرم افزاری برای اجرا به یک سیستم کامپیوتر ( PC ) نیاز دارند و نرم افزار نوشته شده توسط برنامه نویس وظیفه استفاده از منابع سیستم کامپیوتری و مدیریت وظایف سیستم ساینج را به عهده دارد. اینگونه سیستم ها به علت استفاده از کامپیوتر، محدود به منابع سیستمی و قدرت سیستم عامل آن کامپیوتر می باشند، چرا که منابع موجود در سیستم بین سیستم عامل ( ویندوز، لینوکس و ... ) و نرم افزار ساینج و برنامه های سیستمی مانند برنامه های ویندوزی تقسیم شده و عملا قدرت سیستم را تا حد زیادی پایین می آورند، به علاوه ساینج های نرم افزاری از مشکلاتی مانند هنگ کردن، کرش کردن، بلو اسکرین، ویروسی شدن و ... که در سیستم های کامپیوتری امری طبیعی می باشد در امان نیستند.

- دیجیتال ساینج های ابری

در دیجیتال ساینج های ابری، اطلاعات وارد شده اوپراتور از طریق نرم افزار مربوطه در فضای ابری ( وب سرویس ) ذخیره شده و سخت افزار از طریق اینترنت محتوا برنامه ریزی شده را جهت پخش، دانلود می نماید. اینگونه ساینج ها عموما از سخت افزارهای قدرتمند تری نسبت به ساینج های نرم افزاری برخوردارند اما نیاز همیشگی این گونه ساینج ها به اینترنت و اجاره ای بودن نرم افزارهای مربوطه ( لایسنس ) از معایب این دسته از دیجیتال ساینج ها می باشد.

 

ساینج های سخت افزاری خود به دو دسته تقسیم می شوند

1 - تلویزیون های صنعتی ساینجی

این دسته از ساینج ها عموما ساخته شده شرکت های تولید کننده تلویزیون و نمایشگر های صنعتی هستند که با یک نرم افزار مرتبط با مدیریت ساینج در بخش رابط کاربری هوشمند خود، وظایف نمایش اطلاعات را به عهده دارند اما تا به امروز از نظر امکانات و توانایی های مربوط به سیستم ساینج به قدرت سخت افزارهای اختصاصی که در اسلاید بعد آنها را معرفی خواهیم کرد نبوده و امکانات بسیار محدودتری را به مخاطبان خود اختصاص می دهند اما از نظر قیمتی نسبت به سخت افزارهای اختصاصی مقرون به صرفه تر می باشند.

2 - سخت افزارهای اختصاصی

سخت افزارهای اختصاصی به صورت Embeded طراحی و اجرا شده اند و این بدین معناست که مشکلاتی مانند خرابی نرم افزاری، ویروسی شدن، هنگ و کرش کردن در آن وجود نخواهد داشت و سیستم فقط و فقط با یک هدف که آن نمایش محتوا برنامه ریزی شده توسط اوپراتور خواهد بود، ساعت ها به پخش برنامه های خود مشغول خواهد بود و هیچ عاملی به صورت نرم افزاری آن را متوقف نخواهد کرد، در زیر تصویر سیستم های مبتنی بر سیستم عامل ویندوز و یا سایر واسط های کاربری که با مشکل در پخش رو به رو می شوند را مشاهده می کنید.

ساینج های سخت افزاری عموما از تجهیزات ذخیره سازی بهره می برند که در اصطلاح Solid State بوده و قطعات مکانیکی و متحرک در آن استفاده نمی شود، از مزیای معماری به این روش این است که دستگاه در برابر ضربه و عوامل بیرونی به شدت قوی تر بوده و استحکام بیشتری خواهد داشت.

ساینج های سخت افزاری خوب، برای استفاده و کار در ساعات طولانی و بدون توقف طراحی شده اند و این بدین معناست که این سیستم 24 ساعت روز و 7 روز هفته بدون قطعی توان پخش برنامه های خود را بدون توقف خواهد داشت.

مقالات مرتبط با دیجیتال ساینج